Helpdesk

Vragen over een product?

Onze helpdesk staat voor je klaar

We zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 09:00 - 17:00


Bel: 050 - 211 25 88
Helpdesk

Snelle levering

Wij leveren met Track& Trace door Europa

Op werkdagen besteld, dezelfde dag verzonden
(in het algemeen voor 20:00u, grote producten voor 17:00u).

Helpdesk

40.000 producten op voorraad

Nooit lang wachten op je bestelling!

Dankzij onze enorme voorraad heb jij straks alles in huis wat je nodig hebt. En dat extra voordelig!

Op zoek naar nieuwe keukenhulpjes?

keukenhulpjes

Bekijk onze handige kookgerei

Van kookgerei kun je nooit genoeg hebben. Dat is een feit. Genoeg reden dus, om meteen even in ons brede assortiment met keukenhulpjes te duiken, om te kijken of je nog iets nodig hebt. Keukenhulpen kunnen de activiteiten in de keuken een stuk gemakkelijker maken. Want hoe maak je stamppot zonder een goede stamper? Wij hebben simpelweg alles wat jij nodig hebt om koken en bakken tot een waar feestje te maken. En dat extra voordelig! Bij Massamarkt geven we namelijk massa’s kortingen op het meest uiteenlopende keukengereedschap. Komt dat even mooi uit!

Gebruik onze keukenhulpjes tijdens het koken

Als je koken makkelijker wilt maken, dan kan dat met onze praktische keukenhulpjes. Wij hebben de wereld aan spatels, ovenschalenvijzels, pizzamessen, kookwekkers, knoflookpersen en nog veel meer. Die komen altijd goed van pas! En dat alles van topmerken zoals Brabantia, Mepal en BK. Ben je nieuwsgierig? Heb je een nieuwe bakspaan nodig, om maar eens een voorbeeld te noemen? Wij hebben ze van hout, bamboe, nylon én rvs. Het is maar net waar jij het liefst mee bakt! Daar komt nog eens bij dat de prijzen voor al onze keukenhulpjes standaard laag zijn. Bij Massamarkt ben je altijd voordelig uit!

Speciale keukenhulpjes voor speciale gelegenheden

Sommige keukenhulpjes gebruik je niet dagelijks, maar mogen toch niet ontbreken in je keuken. Want op dagen dat je eens uitgebreid gaat kokkerellen en ze wél nodig hebt, had je niet zonder gewild. Denk bijvoorbeeld aan keukenhulpjes zoals een kruidenschaar, de nootmuskaatmolen en een aardappelpers. Wij denken aan alle details, zoals rolladetouw en een rolladetang, deegschrapers, een crème brulee brander of een honinglepel. Daarnaast vind je bij ons ook extra leuke keuken gifts, zoals een bakspaan in de vorm van een gebakken ei of een leuke Wiebe van der Zee stamper.

Inspiratie voor keukenhulpjes

Massamarkt is dus hét vertrouwde adres voor allerlei betaalbare keukenhulpjes. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als kadootje. Zo weet je tenminste zeker dat je diegene een plezier doet. Keukenhulpjes komen namelijk altijd wel van pas. Bekijk daarom snel ons laag geprijsde assortiment en bestel de artikelen die je nodig hebt!