Glazen & Wijnglazen

Vind hier je nieuwe drinkglazen

Word jij ook altijd zo blij van iets nieuws in huis? Gezellig thuis een sapje drinken uit nieuwe drinkglazen? Kijk dan eens bij ons veelzijdige assortiment in drinkglazen. Wij hebben echt voor ieder wat wils! Bij ons vind je glazen in alle soorten en maten, zodat je echt wat te kiezen hebt. Natuurlijk hebben we drinkglazen voor koude dranken, zoals fris, vruchtensap en water. Maar ook zijn er glazen voor warme dranken, zoals thee en koffie. Deze zijn gemaakt van glas dat hittebestendig is en dus niet barst wanneer het heet wordt. Daarnaast kun je bij Massamarkt ook terecht voor speciale longdrinkglazen, ideaal voor een verkoelend drankje op warme zomerdagen!

Drinkglazen: bekijk onze prachtige sets

Hou je ook niet van een rommelige kast met allerlei verschillende glazen, kopjes en bekers? Wil je alleen maar drinkglazen die goed bij elkaar passen? Koop dan je nieuwe set bij Massamarkt. Bij ons kun je gerust een helemaal nieuwe set drinkglazen kopen, omdat dit toch niet veel kost. Je profiteert altijd van lage prijzen en massa’s voordeel. Bekijk eens onze Duralex Picardie-glazen, transparant of marineblauw. Die staan goed op elke tafel en kunnen gebruikt worden voor fris, sap, koffie, thee én wijn. Ideaal dus!

De mooiste drinkglazen voor alcoholische dranken

Er gaat een wereld voor je open als je op zoek gaat naar drinkglazen voor wijn, bier, whiskey en andere alcoholische dranken. Bij Massamarkt vind je werkelijk voor elke drank een passend drinkglas. En zo hoort het! Altijd in sets van 4, 6 of 12 stuks, zodat je voor iedereen genoeg drinkglazen hebt. Wij hebben wijnglazen in alle soorten en maten, evenals bierglazen, portglazen, sherryglazen, champagneglazen, shotglaasjes, borrelglaasjes en nog veel meer! Bij Massamarkt is geen nee te koop. Of kies voor champagneglazen in een mooie cadeauverpakking.

Drinkglazen veilig en snel geleverd

Het leuke van drinkglazen kopen bij Massamarkt is niet alleen dat je vele euro’s goedkoper uit bent, maar ook dat ze binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd worden. Zo hoef je er zelf niet mee te sjouwen. Wij verpakken alle glazen uiterst zorgvuldig, zodat ze niet kunnen breken. Bespaar jezelf dus veel moeite en bestel je drinkglazen voortaan online bij Massamarkt!

Kunnen we je helpen?Onze klantenservice staat voor je klaar. KLANTENSERVICE