Prijs
t/m €
Merk
  1. Garden Impressions (2)
Kleur
  1. wit (1)

Partytenten

2 producten beschikbaar
Winkelen per
Prijs
t/m €
Merk
  1. Garden Impressions (2)
Kleur
  1. wit (1)
1
Helpdesk

Vragen over een product?

Onze helpdesk staat voor je klaar

We zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 09:00 - 17:00


Bel: 050 - 211 25 88
Helpdesk

Snelle levering

Wij leveren met Track& Trace door Europa

Op werkdagen besteld, dezelfde dag verzonden
(in het algemeen voor 20:00u, grote producten voor 17:00u).

Helpdesk

40.000 producten op voorraad

Nooit lang wachten op je bestelling!

Dankzij onze enorme voorraad heb jij straks alles in huis wat je nodig hebt. En dat extra voordelig!

Massa's voordelige Partytenten

partytenten

Partytenten in verschillende soorten en maten

Bij Massamarkt vind je partytenten in allerlei verschillende soorten en maten. Als je een partytent wilt die genoeg ruime biedt om lekker droog te kunnen staan in je tuin of lekker de schaduw op te zoeken dan zit je goed bij ons. Kijk tussen onze vele modellen partytenten met verschillende maten en kleuren. Een partytent is er in feite voor elk formaat tuin. Nu kun je ook tijdens de wat minder mooie dagen van het jaar, nog lekker van het buitenleven genieten. 

Een gezellig tuinfeestje in een partytent

Partytenten kunnen niet ontbreken tijdens een gezellig tuinfeestje. Met slecht weer kun je de zijwanden naar beneden rollen bij een aantal modellen. Met warmer weer doe je deze omhoog zodat er voldoende frisse lucht naar binnen kan. Je kunt de partytenten bijvoorbeeld voorzien met een van onze mooie tafels en vele verschillende tuinstoelen. Een partytent is een gezellige aanvullig op je tuin, geeft schaduw en dempt zelfs een deel van het geluid. 

Gemakkelijk optzetten en afbreken

De partytenten die wij verkopen zijn zeer eenvoudig op te zetten en af te breken. De partytenten van Garden Impressions zijn altijd duurzaam en van hoge kwaliteit. Door deze goede kwaliteit kunnen ze tegen een stootje. De mooie stijlvolle partytenten zijn een lust voor het oog, zodat ze prima aansluiten op de uitstraling van je tuin. Je kunt de partytenten bovendien ook voorzien met leuke verlichting, deze kun je ook bij ons vinden in ons ruime assortiment. 

Partytenten voor lage prijzen

De partytenten die je bij Massamarkt kunt bestellen zijn voordelig en eenvoudig te bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen bij de partytenten uit ons assortiment. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de prachtige partytenten die wij in ons assortiment hebben. Massamarkt ook voor massa's voordeel met partytenten.