Toppers Afvalemmers

Merken Afvalemmers

Da's een partij inspiratie !

Helpdesk

Vragen over een product?

Onze helpdesk staat voor je klaar

We zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 09:00 - 17:00


Bel: 050 - 211 25 88
Helpdesk

Snelle levering

Wij leveren met Track& Trace door Europa

Op werkdagen besteld, dezelfde dag verzonden
(in het algemeen voor 20:00u, grote producten voor 17:00u).

Helpdesk

40.000 producten op voorraad

Nooit lang wachten op je bestelling!

Dankzij onze enorme voorraad heb jij straks alles in huis wat je nodig hebt. En dat extra voordelig!

Afvalemmers

Afvalemmers speciaal voor jou

Afvalemmers zijn eigenlijk onmisbaar in ieder huishouden. Het is daarom belangrijk dat je afvalemmers van goede kwaliteit in jouw huis hebt staan en die aan jouw wensen voldoen. Wat voor materiaal kies je bijvoorbeeld en welke afmetingen moet de emmer zijn? Gelukkig verkopen wij bij Massamarkt afvalemmers in allerlei soorten en maten. Van pedaalemmers en tafelafvalemmers tot aan inbouwafvalemmers en afvalcontainers. Ook bekende merken als Brabantia en Curver ontbreken niet in ons ruime assortiment. Op deze manier zijn je afvalemmers niet alleen praktisch, maar ook stijlvol.

Hulp bij het kiezen van een afvalemmer

Het is belangrijk dat je voor het aanschaffen van een afvalemmer een aantal dingen hebt bepaald. Allereerst moet je weten waar de afvalemmer komt te staan, het is namelijk belangrijk dat je voor de gekozen ruimte de juiste maat hebt staan. Aan de hand daarvan kun je ook bepalen hoeveel liter je nodig hebt, dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe groot je huishouden is. Vervolgens ga je bepalen op welke manier je de afvalemmer wil openen. Als je liever niet je handen gebruikt, kun je kiezen voor een pedaalemmer. Hierbij open je de prullenbak door je voet op het voetpedaal te zetten. Hier vind je alle pedaalemmers uit ons assortiment. Heb je toch liever een push of touch systeem neem dan hier even een kijkje. Tot slot is het is belangrijk dat je een materiaal kiest die het beste bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor kunststof of metaal? Massamarkt heeft het allemaal!

Afval scheiden

We worden ons steeds bewuster van het milieu en hierdoor scheiden ook steeds meer huishoudens hun afval. Op deze manier wordt het afval op een betere manier verwerkt en makkelijker gerecycled. Overweeg jij ook om afval te scheiden of doe je dit al? Je kunt ervoor kiezen om een afvalemmer te kopen die speciaal ontworpen zijn voor het scheiden, maar je kunt er ook voor kiezen om een aparte afvalemmer aan te schaffen voor het weg gooien van gft-afval op je aanrecht. Ideaal, want je kunt deze ook opbergen in een lade. Bekijk de verschillende soorten Brabantia “sort & go” afvalemmers hier.

Afvalzakken

Als je uiteindelijk de perfecte match hebt gevonden is het belangrijk dat je de juiste afvalzakken erbij koopt. Ook hiervan zijn er ontzettend veel, maar geen zorgen We’ve got you! Wij zouden Massamarkt namelijk niet zijn als we geen ruim aanbod in afvalzakken beschikbaar hebben. Bekijk hier ons ruime aanbod in afvalzakken van onder andere Brabantia, Curver en Como. Om de juiste afvalzak te vinden hebben de afvalemmers van Brabantia bijvoorbeeld een eigen code. Op deze manier weet je dat de vuilniszak precies de juiste maat is en niet te klein of te groot is. Natuurlijk verkoopt Massamarkt ook vuilniszakken die geschikt zijn voor alle afvalemmers. Da’s toch een partijtje handig!