Boost je productiviteit met deze handige gadgets voor op het werk

Externe monitor 

Een externe monitor kan de productiviteit op het werk verhogen omdat het een extra scherm biedt om op te werken. Dit betekent dat je meerdere applicaties en vensters tegelijkertijd kunt openen en deze naast elkaar kunt bekijken, waardoor je sneller kunt werken en minder tijd hoeft te besteden aan het schakelen tussen applicaties en vensters. Bovendien kan een groter scherm het gemakkelijker maken om details te zien en informatie te organiseren, waardoor je efficiënter kunt werken.

Ergonomische muis en toetsenbord

Een ergonomische muis en toetsenbord kunnen de productiviteit op het werk verhogen omdat ze zijn ontworpen om comfortabeler en efficiënter te gebruiken. Door het gebruik van een ergonomische muis en toetsenbord worden de belasting op de polsen, handen en vingers verminderd, waardoor de kans op RSI (Repetitive Strain Injury) en andere werkgerelateerde klachten afneemt. Dit vermindert het risico op vermoeidheid en afleiding tijdens het werk, waardoor werknemers langer kunnen werken en efficiënter kunnen werken zonder onderbrekingen.

 

Draagbare oplader

Een draagbare oplader, ook wel powerbank genoemd, kan je productiviteit op het werk verhogen door ervoor te zorgen dat je nooit zonder batterij komt te zitten. Als je veel onderweg bent of vaak op locaties werkt waar geen stopcontact in de buurt is, kan een draagbare oplader ervoor zorgen dat je je apparaten altijd kunt opladen. Hierdoor hoef je je minder zorgen te maken over een lege batterij en kun je productief blijven werken. Bovendien kun je met een draagbare oplader ook meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld zowel je telefoon als je laptop moet opladen. 

Slimme notitieboekjes

Slimme notitieboekjes, zoals de Rocketbook, kunnen de productiviteit op het werk verhogen doordat ze notities en aantekeningen gemakkelijk digitaal kunnen maken en opslaan. Met deze notitieboekjes kunnen notities worden gemaakt met een pen en vervolgens worden gescand en geüpload naar cloudopslagdiensten zoals Google Drive, Dropbox en Evernote. Dit betekent dat aantekeningen en notities gemakkelijk kunnen worden georganiseerd en opgeslagen, en op elk moment en op elke locatie toegankelijk zijn. Dit verhoogt de efficiëntie en productiviteit op het werk, doordat er minder tijd wordt besteed aan het handmatig overschrijven van notities en deze kunnen worden opgeslagen op een veilige locatie zonder het risico te lopen om ze kwijt te raken.

 

 

Noise-cancelling koptelefoon

Een noise-cancelling koptelefoon kan je productiviteit op het werk verhogen doordat het omgevingsgeluiden filtert en blokkeert, waardoor je je beter kunt concentreren op je werk en minder snel afgeleid raakt. Hierdoor kan je efficiënter werken en sneller taken afronden. Ook kan het bijdragen aan een verminderde stressniveau doordat het helpt om je te isoleren van storende geluiden en meer rust geeft.

Slimme speakers

Slimme speakers, zoals de Amazon Echo en de Google Nest, kunnen je productiviteit op het werk verhogen door het gemakkelijker te maken om bepaalde taken uit te voeren zonder je handen te gebruiken. Door eenvoudigweg spraakopdrachten te geven, kun je bijvoorbeeld snel muziek afspelen, notities maken of reminders instellen. Dit kan vooral handig zijn als je je handen vol hebt met werk, maar toch bepaalde taken moet uitvoeren. Daarnaast kunnen slimme speakers ook integreren met andere slimme apparaten, waardoor je nog meer taken handsfree kunt uitvoeren, zoals het regelen van de verlichting en temperatuur in je werkruimte.

Slimme horloges

Slimme horloges kunnen op verschillende manieren de productiviteit op het werk verhogen. Ze kunnen bijvoorbeeld:

  1. Agenda en takenbeheer: Slimme horloges kunnen helpen bij het beheren van afspraken en taken, waardoor je georganiseerder en efficiënter kunt werken.

  2. Herinneringen: Slimme horloges kunnen je herinneren aan belangrijke taken en afspraken, zodat je nooit iets belangrijks vergeet.

  3. Notificaties: Slimme horloges kunnen notificaties tonen voor inkomende berichten, e-mails en telefoongesprekken, waardoor je snel kunt reageren op belangrijke berichten.

  4. Gezondheids- en fitnessfuncties: Slimme horloges kunnen gezondheids- en fitnessgegevens bijhouden, zoals stappenteller en hartslagmeter, wat kan helpen om een gezonde levensstijl te onderhouden en de productiviteit te verhogen.

  5. Handsfree bellen: Met slimme horloges kan je handsfree bellen, wat handig kan zijn als je tijdens het werken telefonisch bereikbaar wilt zijn.

Door deze functies kunnen slimme horloges dus helpen om efficiënter te werken en een gezonde levensstijl te onderhouden, wat de productiviteit op het werk kan verhogen.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.